Grundig

Wash, wear and walk: Få på deg favorittklærne i siste liten med Instant Wear

Har du noen ganger ventet til siste liten før du har bestemt deg for hva du skal ha på deg – for så å oppdage at det perfekte plagget ikke er vasket? I en hektisk hverdag hvor planer forandrer seg stadig og familielivet krever sitt, vil du alltid møte utfordringer. Men å ha noe å ha på seg bør ikke være en av dem.

Å vaske klær når du har dårlig tid kan være både tidkrevende og frustrerende; du blir stresset og det er over hodet ikke noe morsomt. Når klærne er ferdig vasket, må du attpåtil bekymre deg for om de rekker å bli tørre og rynkefrie. Med Grundigs Instant Wear-teknologi er det smertefritt å få til det perfekte antrekket. Frisk opp klærne på så lite som 30 minutter, og få dem klare til bruk på bare 120 minutter.

Wash-wear-and-walk_Image_2

Vask klærne grundig, få dem rynkefrie og se stilig ut på bare 120 minutter. Du er garantert en skånsom, men effektiv, vask som standard med dette vaskesystemet fra Grundig. Trommelen, trommelløfterne og døren er spesialdesignet for å sikre at klærne går smidig rundt, slik at de varer lengre og beholder optimal kvalitet. Instant Wear inkluderer en antirynke-funksjon hvor klærne tidvis sentrifugeres etter vask, slik at de blir glatte og rynkefrie. Tørkesyklusen fjerner fuktighet fra trommelen og sørger for at klærne blir tørre og luktfrie, og at trommelen holder seg fresh og klar til neste vask. Dette garanterer en jevn kvalitet.

Wash-wear-and-walk_Image_1

Fremdeles dårlig tid? Fresh opp klærne dine med det 30 minutter lange AirRefresh-programmet. Klærne dine blir omsluttet av varm luft som fjerner lukt og rynker. Ditt perfekte antrekk blir lekkert, revitalisert og klar til bruk.

Du trenger ikke lenger ergre deg over at det perfekte antrekket er uvasket. Vask det, ta det på deg og kom deg ut i stil med Grundigs Instant Wear.

Wash-wear-and-walk_Image_3

Gå til toppen