Grundig

Sosial sommerfugl

Grundig gir deg verktøyene som gjør deg klar til kjøkkenfesten

Den sosiale sommerfuglen har kanskje lyst til å gå ut hver kveld, men forstår at det ikke er realistisk. Så hvorfor ikke bruke de sosiale egenskapene til å være host hjemme hos en selv? Med den riktige kjøkkenstilen, gode verktøy og fantastiske (men enkle) oppskrifter – kan du være sosial hjemme.

Festklar

Vi har alle vært på en dårlig fest, og ofte er det selve atmosfæren som spiller en rolle for stemningen. Lys eller dekorasjoner kan gi et dårlig inntrykk på gjestene. For eksempel fungerer en 3-hjørnet hestesko med en kjøkkenøy mot stua veldig bra. En kjøkkenøy kan både være et samlingspunkt for gjestene, men reduserer også kollisjoner med kjøleskap, vask, ovn eller komfyr.

Hvis ommøblering ikke er et alternativ kan du med fordel teste ut disse tipsene:

1. Plasser barkrakker eller stoler rundt kjøkkenøyen eller frokostbaren. Det vil skape et naturlig område hvor gjestene kan samles.
2. Fokuser på belysning der du ønsker at gjestene skal oppholde seg. Du kan for eksempel plassere et lys over et bord hvor maten serveres.
3. Gjør litt ekstra for at gjestene skal føle seg spesielle og velkomne. Vinglasspynt, servietter, blomster og serveringsfat kan justeres etter fargetoner og type sammenkomst.
4. Gjør klart et sted hvor gjestene kan forsyne seg selv med forfriskninger.
5. Velg riktig musikk for å sette stemningen – Grundigs kompaktradioer har vært i bransjen i over 75 år, så det er en del å velge mellom.

160425_article_01

 

160425_article_07

Festklart tilbehør

Det festklare kjøkkenet er ikke komplett uten festklart tilbehør! Du trenger bare litt skikkelig basisutstyr for å lage nydelig festmat til deg og gjestene dine.

En Grundig Kitchen Helper Black Sense CG 7280 2 In 1 Compact Grill bør for eksempel være ditt nr. 1 redskap når du skal stelle til fest. Den er ikke bare et godt verktøy for å klappe sammen hverdagsmiddager og lunsjer i løpet av få minutter, den tilbereder også lekre partysnacks på 1-2-3. Bare fantasien (eller favorittmatbloggen din) setter grenser: quesadillas, panini, grillede hamburgere, fisk eller til og med kaker kan lages på Grundig Compact-grillen. Grundig Compact Grill er ikke bare god til å lage herlige party-forretter – det flotte svarte og kompakte designet sørger for at den tar seg pent ut sammen med innredningen, og den kan enkelt stues vekk i et skap eller på benken.

Når gjestene er på vei (eller befinner seg på kjøkkenet ditt allerede) gjelder det å få kuttet opp ingrediensene til kanapeene så fort som mulig. Det hjelper Grundig CH 6280 Multi Chopper deg med. Ikke la deg lure av den lille størrelsen, denne multi-chopperen gjør jobben med sine fire kniver i rustfritt stål. En mengde ingredienser blir tilberedt på bare ett blunk. Den er laget av førsteklasses materialer, så når du er ferdig med å bruke den kan den settes i oppvaskmaskinen.

Hvis du ikke har skaffet deg en enda, er det på tide at du får deg en blender av god kvalitet. Uten den brukervennlige (og enkle å rengjøre) Grundig SM 7280 Blender blir det nemlig vanskelig å diske opp med deilige drinker.

160425_article_05

 

160425_article_03

Festklare kanapeer

Når du har riktig kjøkkenstil til ditt sosiale liv, så trenger du den riktige snacksen for å holde gjestene feststemte hele natta. En quesadilla blir enda mer luksuriøs med velsmakende prosciutto, kremet Brie og et dryss av trøfler.

Prosciutto-Brie Tortilla:
4 tortillas
8 skriver Brie
8 skriver prosciutto crudo di Parma
Stekespray
1 svart trøffel

Forvarm Grundig Compact-grillen din. I mellomtiden kan du legge tortillaene på en plate. Legg to skiver med brie og to skriver med prosciutto på halvdelen av hver tortilla og brett sammen.

Når Grundig Compact-grillen din er forvarmet, spray overflaten lett med stekespray. Plasser en tortillasnack på grillen, lukk og grill forsiktig i 1 til 2 minutter. Gjenta med de andre tortillasnacksene.

 

 

160425_article_04

Triks! For å holde snacksen varm mens du lager den andre maten, kan du legge den på et kledd stekebrett og sette det inn i ovnen på svært lav varme. Skjær i biter og legg på en tallerken med arugula toppet med svart trøffel.

Kokkens tips! Dersom det er sesong for epler eller pærer kan du ha i to eller tre tynne skiver i snacken din for en søt og saftig overraskelse. Har du lyst til å prøve mer? Bruk Grundig Multi Chopper for å lage en deilig hummus og en krydret salsa, eller Grundig-blenderen din for å piske sammen en perfekt vichyssoise eller velouté! Hva er din favorittsnack på fest? Del et bilde med oss på Instagram.

Gå til toppen