Grundig

SESONGSPESIAL

Kjølige sommerretter hjemme

Sol, varme, venner og familie – det er alt du kan ønske deg for en perfekt sommer!

Det eneste du trenger nå, er å toppe det hele med litt god mat.

Å lage sommermat kan være stressende. For hva skal du lage som er mettende, men likevel lett nok for de varme dagene? Og hvordan lager du et måltid som er appetittvekkende når det er varmt ute?

Prøv denne kalde agurksuppen. Forfriskende, mettende og sunn – og kjølende også på de varmeste sommerdagene. Og det beste av alt? Den er så lett å lage!

2 porsjoner

Ingredienser:
en hel agurk i skiver
en løk i skiver
en kopp gresk yoghurt
2 fedd hvitløk
rød chili
noen stilker frisk koriander
limesaft
olivenolje

4

3K7A5260

Slik gjør du:
1. Bruk Grundig SM 8680 Delisia-blenderen din. Med glassbeholderen og bladene i rustfritt stål holder den ingrediensene avkjølte og smakfulle.
2. Ha alle ingrediensene i blenderen.
3. Avhengig av hvilken konsistens du vil ha, bland sammen ved en av de 6 hastighetene (anbefalt hastighet 4). Ikke bekymre deg for at innholdet glir i bollen. Gummigrepene i bunnen gjør at du trygt kan la suppen blandes i bollen.

Trenger du noe mer? Lag disse enkle og sommerlige isbitene! Ha den i all slags drikke for å gi et hint av smak og morsomme sommerfarger.

4 porsjoner

Ingredienser:
ulike sorter bær
friske urter
vann
fritt valg av drikke

20

30

Slik gjør du:
1. Ta bærene og de friske urtene ut av kjøleskapet og vask dem. Med Grundigs GSBS 15721 FX FullFresh+-kjøleskap kan du være sikker på at råvarene holder seg friske og smakfulle lenger.
2. Ta en isbitform og legg bær og urter i hvert rom.
3. Fyll formen med vann og sett den i Grundig-fryseboksen din. DuoCooling NoFrost-teknologien innebærer at maten din ikke blir for frossen eller for isete.
4. Etter at isbitene har frosset skikkelig, ha dem i fritt valgt drikke! De gir et ekstra smakstilskudd, spesielt til champagne, prosecco eller helt enkelt til rent vann.

Gjør sommeren din perfekt med disse oppskriftene og Grundigs friske teknologi.

Gå til toppen