Grundig

Lag is med Grundig’s odourfresh + cooling teknologi

La sommermoroa fortsette utover høsten med lekre smoothie-ispinner

Uansett om vi liker det eller ei, så er høsten på vei. Før vi begynner å investere i vintersko og pakke oss inn i ull – hvorfor ikke sette av litt tid i de siste ukene av oktober til å nyte sommergleder for siste gang i år (finjustert litt, selvfølgelig, med hensyn til det kalde været)? Sjekk ut disse #grundigsummerhacks som vil la sommerfølelsen henge igjen i lufta litt lengre, selv om været ute er kaldt og grått.

1. Frys ned regnbue-ispinner

Fersk frukt frister muligvis ikke like mye som for bare noen få uker siden, men det betyr jo likevel ikke at du bare skal gi opp alle de sunne vanene dine. I august postet vi en oppskriftsfilm som viste deg hvordan du skulle lage sommer-regnbue-smoothies: http://bit.ly/2dbDwGS. Disse kan også enkelt lages nå selv om det ikke er sommer. Hvis du ikke har spart på frossen frukt fra i sommer, kan du helt fint bruke butikkjøpt. Men – husk å notere deg bak øret at du bør fryse ned noen av bærfavorittene dine ei helg i løpet av sensommeren 2017 slik at de kan nytes resten av året. Grundig OdourFresh+ Cooling-teknologi sørger for eksempel for at frysevarene dine ikke tar til seg aromaer fra andre matvarer. Den reduserer faktisk opp til 90 % av uønskede lukter ved å aktivere OdourFresh+-molekyler og filtrere dem rundt i resten av kjøleskapet og fryseren.

For å lage regnbue-is trenger du følgende ingredienser:
7 hakkede, frosne bananer (delt)
600 ml yoghurt naturell (delt, 120 ml for hvert lag)
80 g frosne fersken
1 appelsin
En håndfull babyspinat
160 g frosne grønne epler
80 g frossen ananas
80 g frosne gule pærer
160 g frosne blåbær
160 g blandede frosne jordbær og bringebær
vann for å blande

Begynn med å blande to lag separat og hell i separate skåler. For å lage det oransje laget blander du en banan med yoghurt, fryste ferskener og appelsin. For å lage det grønne laget blander du to bananer med yoghurt, spinat og eple. For å lage det gule laget, blander du to bananer med yoghurt, ananas og pære. For lilla lag, blander du en banan med yoghurt og blåbær. Rødt lag: bland en banan med yoghurt og de fryste jordbærene og bringebærene.

Hell forsiktig hver blanding i formene. Frys over natta og nyt!

4_picture_summerhacks-fall

 

3_picture_summerhacks-fall

 

2_picture_summerhacks-fall

2. Varm opp de sommerlige favorittoppskriftene dine

Det har blitt viktigere for oss å bruke sesongvarer og lokale produkter, og det er spennende å se hvordan vi kan tilpasse sommerrettene til svale høst- (og vinter) måneder. Melon, bær, ferske tomater og utallige urter kan være godt om sommeren – men hvis du vil spise det som er tilgjengelig akkurat nå må du tilpasse deg litt. Det betyr ikke at du må gi opp alle sommerrettene dine, du må bare gjøre noen smarte endringer.

Her er noen eksempler:
Elsker du quesadillas, men finner ikke en anstendig paprika eller vårløk? Prøv en saltet søtpotet og sjalottløk-versjon i stedet.

Vil du lage en eple- og myntesalat som passer til et høstmåltid? Tilføy litt salt prosciutto for å blande i noe ordentlig og for å gi salaten en utsøkt kjøttsmak.

Elsker du å lage pai av ferskener og bær? Lag en av ferske hagefrukter som epler og kanel. Server med vaniljeis.

Frukt-smoothies, urtete eller mosjon… hva gjør du for å komme deg gjennom høsten? Post din #grundigsummerhack på Instagram i høst og inspirer våre følgere!

1_picture_summerhacks-fall

6_picture_summerhacks-fall

Gå til toppen