Grundig

Nyttårsaften

Nyttårsaften – årets beste kveld!

Nyttårsaften er en magisk kveld fylt med familie, venner og nydelig mat. Den kan likevel oppleves litt mindre magisk for verten som må lage både kalkun, saus,  tilbehør og dessert. Kjøkkenet blir rotete, oppskriftene funker ikke og til og med utstyret sier takk for seg i siste sekund… Men tenk om du kunne gjort alt på en litt enklere måte? Grundig er her for å ta bort en del av stressen, slik at din nyttårsaften blir akkurat som du vil at den skal bli.

Her er våre beste tips til en magisk nyttårsmiddag:

Problem:

Ofte når man lager mat til en stor gjeng, innser man ikke at det finnes voksende hauger med skitne gryter, skåler og stekepanner som bygges opp ut over hele kjøkkenet. Før du vet ordet av det forvandles disse haugene til berg av skitne kopper, og du vet ikke hvor du skal begynne for å rydde opp alt.

Løsning: Sett de skitne redskapene dine rett inn i oppvaskmaskinen mens du lager mat, og slå på maskinen når du føler at det er på tide. På den måten behøver du aldri å bekymre deg for bergene av skitne gryter og fat igjen.

Anbefaling: En god oppvaskmaskin som gjør effektiv og rask rengjøring mulig, og som hindrer fatene fra å gå i stykker, kan være avgjørende i slike situasjoner. Den prisbelønte GNU 51040 X-oppvaskmaskinen har alle disse funksjonene og mye mer. Den har åtte program å velge mellom; blant annet en Mini 30 for lettere last, samt en SilentWash som kan stå på under kveldens fest.

 

FINAL_DISHWASHER_161006_grundig_november_fb-post-square_12

Problem:

Ustekte kalkuner er aldri populært – verken for verten eller gjestene. Selv om man følger klokka nøyaktig, kan det fort gå galt.

Løsning: For å få kalkunen sprø på utsiden og mør inni skal man tilberede den på en lavere temperatur i lengre tid, i stedet for på høy temperatur i kortere tid. På denne måten får du kalkunen jevnt stekt.

Anbefaling: For å lage den perfekte kalkunen trenger du en pålitelig ovn. Grundig 47001 BP-ovn har en Meat Optimizer-funksjon som gjør at kalkunen din blir perfekt. 80l-ovnen har til og med foreldrekontroll som beskytter de små gjestene dine på nyttårsfesten.

FINAL_OVEN_161118_grundig_chicken-oven_02

Problem: steking og koking kan gjøre kjøkkenet ditt om til et røykfylt mareritt. Du steker litt løk, og plutselig er det røyk over alt. Gjestene dine blir urolig og du kan ikke se noe selv.

Løsning: Ha god luftsikulasjon på kjøkkenet ved å åpne vinduer og dører. Pass på at varmen er lav når du steker for å sikre jevn steking og mindre røyk.

Anbefaling: GDK 2774 BXB-viften er perfekt for alle røykfylte situasjoner. Den har fire hastigheter og en luftrensende funksjon, samt elegant LED-belysning som kommer til å imponere gjestene dine.

Problem:

Hver nyttårsmiddag resulterer i rester. Rester er bra, men hvordan tar man vare på restene slik at de kan brukes på nytt – og ikke kastes?

Løsning: Del opp den store mengden med overskuddsmat i mindre biter slik at den avkjøles fortere og holder seg frisk lengre. Varme matrester bør settes i kjøleskapet innen to timer for å unngå bakterier.

Anbefaling: GSBS 14620 X-kjøleskapet med doble dører er stort nok til å lagre alle matrestene dine. Med en antibakteriell tetning og luktfilter holder den all mat frisk og hygienisk.

FINAL_LEFTOVERS_161118_grundig_chicken-dinner_01

Problem:

Rødvinssaus og sjokolade kan føre til kjipe flekker på klær, duker og håndduker. Disse vanskelige flekkene er ikke enkle å fjerne.

Løsning: For robuste materialer kan tre deler natron og en del vann være den perfekte løsnigen for å fjerne inntørkede flekker. Hvis du ser en flekk, forsøk å ta hånd om den så fort som mulig slik at flekken ikke har tid til å sette seg. Når du har behandlet flekken kan du kaste tøyet i vaskemaskinen.

Anbefaling: Den prisbelønte GWN 58672 C-vaskemaskinen har et innebygd flekkfjerner-program. Med en kapasitet på 8 kg og SteamRefresh-teknikk kommer klærne dine til å bli supermyke og rene.

FINAL_WASHINMACHINE_grundig_global_fb-link-post_7-1

Har du noen gode nyttårstips? Del dem på Facebook-siden vår!

Gå til toppen