Grundig

Kjøkkendesign: Derfor elsker vi integrerte kjøkken

Mange sier at «integrert» er den beste stilen man kan ha på et kjøkken.

Et integrert kjøkken skal være praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte  detaljer.

Vi vet at kjøkkenet har blitt mer enn kun et sted der man lager mat. Med kjøkkenet som sosialt samlingsted i hjemmet,  kan et integrert kjøkken få rommet til å føles mer ryddig og behagelig å oppholde seg i.

Uansett hvordan du ønsker å designe ditt kjøkken, er målet med et integrert kjøkken å gjengi apparater som usynlige elementer. Dette kan man få til ved å la de ulike elementene flyte sammen og ved å la hvitevarene bli integrert i kjøkkenskapene.

Grundig har utviklet integrerte produkter i mange år – innovative kjøkkenteknologier som diskret  kan skjules i kjøkkeninnredningen. Her er det vi liker best:

Skarp, sømløs estetikk

Liker du den rene estetikken du får ved et integrert kjøkken, men lurer på hvordan du selv skal gjøre det? Grundig Built-In-spekteret har en rekke enkle installasjonsfunksjoner som forenkler prosessen. Comfort Fit-teknologien til Grundigs EcoChamp 5.5L oppvaskmaskin har for eksempel dobbel og variabel akseåpningsteknologi. Hva betyr egentlig det?    Jo, det betyr at hull ikke vil forekomme mellom skap, sokler og dører, noe som gir ditt kjøkken et jevnere og mer integrert utseende.

Header_Kokken_design_Grundig_02

Fleksibilitet

Å ha et integrert kjøkken er svært ønskelig i et hjem med åpen planløsning, og ettersom kjøkkenet kan sees fra mange rom er det viktig at kjøkkenet fremstår attraktivt. Det er INGENTING som er lite attraktivt med Grundigs FlexiCook+ komfyr. Komfyrens klips- og monterte fjærelementer resulterer i en installeringstid på bare fem sekunder. Mer integrert og praktisk enn dette blir det ikke!

Header_Kokken_design_Grundig_01

Alt går an

Integrert komfyr, steketopp og oppvaskmaskin er vanlig på kjøkkenet, men kjøleskapet blir ofte prioritert sist. Når man tenker på størrelsen og betydningen av kjøleskapet, så fortjener det bedre. Grundigs GKNI 15730 kjøleskap med tredimensjonal Easy Door Installation, gjør kobling av døren til festet enklere og raskere enn noensinne.

Gå til toppen