Grundig

Hyller norsk håndball!

Håndball er tilbake for fullt!

Det blir stadig mer vanlig å drive med fysisk aktivitet på fritiden og stadig flere søker et sunt og godt kosthold. Nordmenn har blitt bevisste på helse, og vi fortsetter å bli mer kreative og varierte i måten vi opprettholder vår sunne livsstil.

Likevel er det kanskje først og fremst som underholdning vi nordmenn dyrker sport.

Ved hver kamp, hver stafett og hvert mesterskap sitter familier og vennegjenger samlet foran TV-ene får å følge og heie frem idrettshelter.

I 2014, som så mange andre år, har både håndballjentene og -guttene våre vist imponerende prestasjoner. Kvinnelandslaget vant håndball EM i desember og ble nylig kåret til årets lag på Idrettsgallaen. Dette har inspirert og rørt ved folkesjela.

Fordelene ved å utøve håndball er mange. Ikke bare har miljøer rundt om i landet funnet ut at organisert lagidrett er en flott metode for å holde kroppen i form, men det er også kanskje først og fremst en unik sosial aktivitet som introduserer deg for nye vennskap og nye kunnskaper – godt for helsen på alle måter, med andre ord.

Vi i Grundig ønsker å få enda flere nordmenn ut av stua og inn i hallene, både som utøvere og som tilskuere. Det er derfor vi nå har tatt valget om å samarbeide med Norges håndballforbund for å dyrke Grundigligaen og drive den til å bli en enda mer attraktiv arena for fremtidige håndballentusiaster. Ved å hylle den flotte norske sportstradisjonen som håndball er, håper vi å inspirere enda flere nordmenn til sprekere liv og skape enda bedre samlingspunkter for å heie frem våre idrettshelter.

Ved å hylle den flotte norske sportstradisjonen som håndball er, håper vi å inspirere enda flere nordmenn til sprekere liv og skape enda bedre samlingspunkter for å heie frem våre idrettshelter.

Gå til toppen