Grundig

Hvordan gjøre matlaging mer behagelig

Hvordan gjøre matlaging mer behagelig

Matlaging – enten elsker du det eller hater det. Det er enten yndlingstiden din på dagen, eller den du gruer deg mest til. Kanskje du elsker å trylle frem et festmåltid. Eller at du heller vil velge å sulte.

Uansett hva, har matlaging hjemme mange fordeler. Det er generelt sett sunnere, og mye billigere. Det er også bra for miljøet, ettersom det sparer energi. For å dra fordel av disse tingene er det på tide å begynne å lage mer mat. Enten du er en aspirerende mesterkokk, eller en som jevnlig utløser røykalarmen, viser vi deg hvordan du gjør matlaging enklere.

Baking

Image_1

Baking kan være en hard kunst å mestre, enten det er søtsaker du baker, eller et lekkert måltid. Det kan være irriterende når du skal bake flere ting, men er nødt til å bake dem hver for seg for å sørge for at temperaturen er riktig, og luktene ikke blandes.

Med Grundig GEZST 47000 B Ovn slipper du å bekymre deg for disse tingene. Divide & Cook-funksjonen gjør at du kan bake to ting samtidig, med to forskjellige temperaturer. Denne funksjonen drives av multi-knapp-teknologi, som blåser varmluft fra tre forskjellige områder, sånn at du ikke behøver å bekymre deg for at luktene blandes.

Når røykvarsleren går igang

Matlaging og steking kan skape stress når røykalarmen går av. Røyk og damp over alt, og den hylende lyden som simpelthen ikke vil stoppe.

Et hvert kjøkken trenger en avtrekksvifte. Grundigs GDK 5774 BXB-vifte har Eco Silent-teknologi, som vil si at den lager opptil fire ganger mindre lyd enn en konvensjonell avtrekksvifte. Den fjerner all røyk og lukt fra kjøkkenet ditt, og med sin intensive modus er du garantert et kjøkken med ren luft, uansett hva du lager.

Image_2

Kompliserte dingser

Image_3

Små kjøkkenapparater kan være vriene og frustrerende. De kan være vanskelige å rengjøre og oppbevare, og irriterer mer enn de hjelper.

CH 6280 G Grinder leveres i en rekke farger, noe som gjør den til et nydelig kompliment til kjøkkenet ditt. Fire blader i rustfri stål med zirkonium-belegg holder seg ekstra skarpe og varer lengre. Og med muligheten til å betjene den med kun én hånd, blir dette lille apparatet langt enklere å bruke.

Vriene kokeplater

Det viktigste apparatet i matlaging er kokeplatene. Det er der du endelig kombinerer alle ingrediensene dine og skaper et mesterverk. Det kan dog være den skumleste delen for en med kjøkken-skrekk.

Med GIEI 635880 X kokeplater er det ingen grunn til bekymring. FlexiCook-teknologien har 8 kokeplater med induksjon, som kan justeres synkront eller separat, slik at du er i kontroll gjennom hele matlagingsprosessen. Automatisk grytegjenkjenning justerer seg etter grytens størrelse, sånn at varmen er jevnt fordelt.

Så, det er ingen grunn til å synes at matlaging er kjedelig! På Culinarians Day kan du slippe løs din indre mesterkokk, og se hva du kan trylle frem!

Image_4

Gå til toppen