Grundig

Hvordan gjøre hjemmet high-tech og smart i 2017

Ønsker du å sprite opp hverdagen litt på tech-fronten i 2017? Vi i Grundig tror at disse fem produktene vil bli “en hit” i hjemmet ditt det kommende året.

Ingen hjem er komplett uten en god TV, og det å finne den perfekte TV-en i 2017 er ikke vanskelig. Nye TV-er har en bildekvalitet som overgår alt som er laget før. De er smartere og mer tilgjengelig enn aldri før, og 4K og Ultra HD tar oss med inn i den nye epoken for TV-er! Vår Curved FineArts Ultra HD TV kombinerer dette med en av Grundigs smarteste teknologier, den har tilpasset lys som justeres i henhold til lyset i rommet. Med aktiv 3D-visning, USB-opptak og automatisk slå av-funksjon for å spare energi er denne TV’n brukervennlig på alle områder.

Og hvis du vil gjøre TV-titting om til en skikkelig pirrende kinoopplevelse – er det enkelt å koble GSB 980 Sound Bar til TV-en din. Fyll stua med surround-lyd!

NORMAL_TV

Hva er vel en fest uten deilig mat? Ingenting slår hjemmelaget mat, men du har kanskje viktigere ting å gjøre enn å slave rundt på kjøkkenet i flere timer før gjestene kommer… Divide & Cook-ovnen lar deg tilberede to forskjellige retter på ulike temperaturer samtidig, og uten at aromaene blander seg med hverandre. Hvorfor ikke steke lammesteken samtidig som desserten? Pluss – den er på 80 liter og en av de største på markedet. Skal du ha fest i 2017? Vi har det du trenger.

NORMAL_oven

Har du problemer med å komme deg opp om morgenen? Lag deg et nyttårsforsett som heter “våkne opp frisk og uthvilt”. Du trenger ikke en tradisjonell vekkeklokke som ringer høyt og irriterende når Grundigs TR 2200 kan vekke deg på en behagelig måte. Den har DAB og FM-radiostasjoner og evnen til å huske 20 av dine favorittlåter. Denne vekkerklokka revolusjonerer morgener!

 

Men først: kaffe… I stedet for å stille deg i kø hos den lokale kaffesjappa for en overpriset kopp, kan du lage førsteklasses kaffe hjemme på null komma niks. KM 7280 kaffemaskin har kapasitet til å lage hele 12 kopper. Den har avtakbar vanntank og mulighet til enkelt å justere styrken på kaffen.

NORMAL_coffeemachine

Husk å ta vare på deg selv i 2017. Hårføneren er tilbake dette året – det er nemlig det ultimate og mest allsidige stylingredskapet. HD 8280 er en profesjonell hårføner som får håret ditt til å se og føles sunt ut. Den har keramiske belegg for jevn varmefordeling,  samt innstillinger for å stanse hår fra å bli statisk. En “must” for morgenrutinen på badet.

Gå til toppen