Grundig

Hvordan gjøre hjemmet ditt mer miljøvennlig

Verdens miljødag er her, og det har aldri passet bedre å gjøre hjemmet ditt mer miljøvennlig.

Energiforbruk som ikke er bærekraftig, er det som bidrar mest til klimaforandringene. Når havnivået stiger og ville arter strever med å overleve, har det blitt viktigere enn noensinne å redusere energibruk i våre egne hjem. Fremtidige generasjoner er avhengige av det, og planeten vil takke oss for det.

Begynn med å gjøre forandringer i ditt eget hjem. Kjøleskapet, oppvaskmaskinen og vaskemaskinen er de viktigste elektriske apparatene hjemme, men de er også de mest brukte og mest energikrevende. Grundigs A+++-klassifiserte apparater er pionerer innen energieffektivisering. Med innovativ teknologi kombinert med en elegant stil, er Grundig bra for bådet hjemmet og planeten. Redd verden ved å vurdere å gjøre disse små forandringene, og redd din verden ved å få mindre regninger!

Bli venn med kjøleskapet ditt

Kjøleskapet er det mest energikrevende apparatet i hjemmet ditt. Motoren jobber hardt for å holde all den gode maten din kald og frisk. Et gjennomsnittlig kjøleskap står for nesten for 15% av hele husholdningens energiforbruk, så det er viktig at du bruker det effektivt.

Grundigs GSBS 11130 X kjøle skap har energibesparende egenskaper som drastisk vil redusere energiforbruket. Med LED-lys for mer og bedre lys i kjøleskapet, vil du også spare penger fordi lyspærene ikke trengs å skiftes så ofte.

Skal du på ferie? Sett kjøleskapet i feriemodus, og dra av gårde uten å bekymre deg.Temperaturen i kjøleskapet vil være på maksimum 15°C, mens fryseren opererer på normal optimal temperatur. Med Duo-Cooling No Frost-teknologien kan du også være sikker på at den frosne maten din ikke blir dekket med frost!

Den revolusjonerende VitaminCare Zone i Grundigs kjøleskap betyr at du kan redusere matavfallet og hjelpe miljøet. Det blå LED-lyset immiterer den naturlige fotosyntesen i frukt og grønnsaker og gjør at de beholder næringsstoffene og råtner saktere.

Profftips:
Unngå å plassere kjøleskapet nær varmekilder som andre apparater eller sollys, siden det da forbruker mer strøm. Når kjøleskapet blir varmere fra utsiden, må det jobbe hardere for å holde seg kaldt på innsiden.

environment-day_01_1 environment-day_02

Gjør mer med oppvaskmaskinen din

Oppvaskmaskinen er en oppfinnelse som forandrer liv og sparer oss for slit og vann. Det er antydet at en oppvaskmaskin frigjør inntil 230 timer med fritid i året, og den bruker bare halvparten av det vannet vasking for hånd ville ha gjort. Men heller enn å bare investere i en oppvaskmaskin, er det viktig å gå for en som er like bra for miljøet som for deg.

Den A+++-klassifiserte oppvaskmaskinen GNI 41831 X fra Grundig har noe mer. Med sin EcoMotor-inverter kan intensiteten og hurtigheten i oppvaskmaskinen varieres for å gi en mer stille og effektiv vask. De ulike programmene, som f.eks Express-programmet kan redusere vasketiden med 70%, noe som igjen sparer vann og energi.

LED-lys og en Auto Fitjusterbar dør innebærer at oppvaskmaskinen kan tilpasses ditt hjem og dine behov. Og med GlassPerfect og All-In-Wash som høyeste vaskestandard blir serviset ditt garantert skinnende rent.

Profftips:
Ikke skyll oppvasken før du setter den inn i oppvaskmaskinen. Hvis du gjør det, bruker du bare ekstra vann og energi til varmt vann, og det er unødvendig! Fjern isteden større biter av mat, og putt oppvasken rett inn i oppvaskmaskinen.

environment-day_03_1

environment-day_07

Vaskemaskinens undere

Hva ville du gjort uten reine klær? Vaskemaskinen er absolutt nødvendig i et hvert hjem. Fra familier til studenter, alle trenger en. Men mens noen vaskemaskiner bare vasker ens klær, gjør andre mer.

Vaskemaskinen GWN 59492 C fra Grundig vasker og tar vare på klærne dine. Men det er ikke bare klær den bryr seg om. Med MultiSense-teknologien tar den også vare på miljøet. Den velger automatisk riktig program ved å gjenkjenne klærnes type og vekt. Den justerer da automatisk den vannmengden den trenger og syklusens lengde og intensitet – og da kan du være sikker på at du ikke sløser med strømmen.

Selvrensende egenskaper sørger for at maskinens levetid forlenges og at hver vask blir jevnt over god. Maksimalisert effektivitet.

Profftips:
En stor del av energien vaskemaskinen forbruker bruker den på å varme opp vannet. Ved å gå for en kaldere vask, spesielt for klær som ikke er svært skitne, kan du spare strøm og samtidig få en god vask. Bruk vaskemidler som er fri for forurensende kjemikalier og få en miljøvennlig klesvask av høy kvalitet.

Bruk Verdens miljødag til å gjøre din livsstil og ditt hjem bedre for miljøet. Gjør en forandring i din verden, og forandringen vil gjenspeiles i resten av verden!

environment-day_05_1

environment-day_06

Gå til toppen