Grundig

Grundig viser innovasjon i alle rom

Med de nyanserte produktene viser Grundig at innovasjon virkelig gjør livet bedre

I vår mer og mer tilkoblede og komplekse verden lurer vi på – hvilken teknikk gjør livet bedre for deg?

Om Berlins årlige IFA kommersielle Electronics Show har lært oss noe, så er det at smarte varemerker for hjemmet er best posisjonerte for å levere tekniske innovasjoner som folk faktisk ønsker å ha i hjemmene sine. Dette er teknikken som kommer til å gjøre livet lettere og morsommere for oss. Grundig kjenner seg friere gjennom å utforske innovasjon – å lære seg hva folk vil ha og tørre å holde seg til løftene sine om å tilkoble mennesker til hjemmene sine og hverandre på en helt ny måte. Som Hakan Bulgurlu, VD for Arçelik sa:

Grundigs oppdrag er å skape produkter som ikke bare er best når det gjelder design og produkteffektivitet, men som også sikrer behovet hos den digitale generasjonen med smarte, smidige og gode produkter som gir fordeler for folk.

En ny måte å leve på

Og det har aldri vært tydeligere noen steder på IFA enn med Grundigs tilkoblede opplevelser i hjemmet. For andre år på rad vises Grundig Homewhiz®-appen frem. Produktet gjør det mulig å effektivisere husstellet hjemme på en måte som tidligere var helt utenkelig. Ved hjelp av smarttelefon eller smart-TV kan du styre driften av de tilkoblede apparatene dine fra hvor enn du er.

The Grundig Smart Home gjorde sin etterlengtede debut gjennom fremvisningen av Grundigs framtidige visjon av livet i hjemmet. Med fokus på hverdagsrom, vaskerom og bad samt kjøkken kunne The Grundig Smart Home vise IFA-publikumet akkurat hvordan tilkobling kan gjøre hverdagen mer behagelig og mindre komplisert. Resultat? Tilkoblet innovasjon har i stor grad latt oss fokusere på ting som virkelig betyr noe.

Innovasjon i alle rom

Som Europas eneste skapere av hjemmeelektronikk med et komplett tilbud, er Grundig vel posisjonert for å utforske innovasjon i hvert eneste rom. I over 70 år har vi holdt fast i vår tyske arv og vist omfattende erfaring på markedet gjennom apparater som er brukervennlige og elegante av høyeste kvalitet. Med en portefølje på flere enn 500 produkter, alt fra Ultra HD-TV til ovner, støvsugere til kjøleskap, radioer til TV-er – Grundig tilbyr innovative løsninger for alle rom i hjemmet:

IFA_IMG_4562

…i stua

På IFA dominerte Grundigs stuer av vår første og imponerende OLED TV. Den førsteklasses teknologen pakket inn i et pent design påvirker et tilkoblet hjem. Det ultratynne designet gir en dybde på under 6 mm. Resultat? Enestående svarte nivåer for premium bildekvalitet. Denne bildeopplevelsen forsterkes ytterligere av de selvlysende pikslene som skaper en mengde levende farger. OLED TV har også et fantastisk lydsystem med en ny 3-veis stereo for en overlegen hjemmekinoopplevelse.

Ved å legge til SMART inter@ctive TV 4.0 Plus kan Grundig OLED TV få tilgang til online tjenester og videobibliotek som YouTube og Netflix. Med en enkel app for grensesnitt og styresystem kan du være sikker på at du lett kan betjene resten av apparatene dine via Grundig HomeWhiz® app.

IFA_IMG_4649

…på kjøkkenet.

Forbedre livsstilen din slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe, var tanken bak Grundig IFA kjøkken. Den ekstra twisten var fokus på holdbarhet med vår Respect Food-filosofi. Den nye Cooling Oven and FreshMeter™ -teknologien løfter dette til nye høyder.

Takket være den unike teknologien, kan den nye Grundig Cooling Oven kjøle ned og varme opp mat i samme ovn. Det er den perfekte løsningen når du vil forberede en matrett om morgenen og enkelt og raskt varme den opp via Grundig HomeWhiz®-appen om kvelden. Ved å holde maten på en sval 5ºC hele dagen kan matens fersket bevares og tilberedningstiden kortes ned.

FreshMeter™-teknologien var spesielt interessant for IFA-publikumet, ettersom den berører den nåværende globale utfordringen med matavfall. Ved å inkludere denne teknikken i kjøleskapet, gir Grundig deg en smart matsensor. Hvis maten er i ferd med å bli dårlig, får man beskjed via den tilkoblede appen.

IFA_IMG_4826

…på badet.

Med en Grundig vaskemaskin på badet kan du forvente deg et nytt antrekk annenhver time. Dette takket være ny teknikk som har blitt utviklet for å gjøre dagligdagse gjøremål i hjemmet mer effektive.

Takket være den varme luftsirkulasjonen i InstantWear ™-funksjonen kan nyere Grundig-vaskemaskinmodeller skape ready-to-wear-vask gjennom AirRefresh-programmet, på samme måte som MachineCare + og Anit Crease-funksjonene. Med varm ventilasjon ventilerer AirRefresh-programmet klær på bare 30 minutter. MachineCare +-funksjonen avsluttes med en automatisk avfuktingsfase som forhindrer lukt som skapes av gjenværende fukt. The Anti Crease-funksjonen benytter selvfølgelig tørr luft for å forhindre dårlig lukt om vasken forblir i vaskemaskinen i opp til åtte timer. Rene klær på 30 minutter? En trommel som lukter godt? Grundigs vaskemaskiner har klart alt… uten å bråke. De er faktisk blant de stilleste på markedet.

Hvilken type innovasjon blant apparater ser du mest frem til? Hos Grundig bryr vi oss om hva som virkelig er viktig for deg. Så del tankene dine på Facebook slik at vi kan gjøre framtiden din bedre.

Gå til toppen