Grundig

Friskt og ferskt

Enkle trinn for å bevare dagligvarene dine

Det er en av de viktigste kildene til daglig nytelse. Det tilfredsstiller cravings midt på natten. Det gir oss mulighet til å ernære kroppene i familien. Men selv om det er veldig tilstedeværende i våre liv, forblir kjøleskapet en ganske mystisk del av vår daglige erfaring med apparater. Fylt med spesielle skuffer, små rom og diverse tilbehør – det er ikke så rart at mange av oss bare kaster dagligvarene våre inn på øverste hylle og håper på det beste, for så å finne resultatene av den ukentlige turen på butikken i dårlig stand bare få dager etter kjøpet.

Men med de nyeste Grundig-teknologiske nyvinningene for hånden samt ett par enkle tips, er det overraskende enkelt å oppbevare maten i kjøleskapet slik at du kan nyte smaken i opptil 30 dager!

Føl deg bra fra innsiden og ut

Når du bestemmer deg for å kjøpe fersk frukt og grønnsaker hengir du deg ikke bare til det beste Moder Jord har å tilby, du tar også beslutningen om å ernære familien din med vitaminer som er livsnødvendige for dem. Det er kanskje vanlig å anta at friske frukter som plasseres i kjøleskapet mister deres naturlige vitamininnhold, men når det kommer til Grundig-kjøleskapet ditt kunne vi ikke ha kommet lengre fra sannheten.

For eksempel: den innebygde blått lys-teknologien i Grundig-kjøleskapets «Vitamincare Zone» fremmer de naturlige fotosyntetiske prosessene til frukt og grønnsaker. Dette opprettholder og øker faktisk vitaminnivået i råvarene! Det er også her Grundig FullFresh+-teknologien skinner. De to skuffene for lagring av råvarer har en konstant temperatur, høy luftfuktighet og små åpninger som minimerer kondens og forbedrer luftstrømmen på samme tid. Dette høres nok veldig teknisk ut, men alt du trenger å tenke på er at disse funksjonene skaper de ideelle forholdene for å lagre frukt og grønnsaker i inntil 30 dager!

For optimal friskhet foreslår vi at du oppbevarer varene dine løst eller i originalemballasjen. Og for å sikre at mugg og bakterier holder seg unna ferske råvarer, foreslår vi at du ikke vasker råvarene før du skal bruke dem.

150826_grundig_ (72 of 268) copy

Ferskere ost

Blåmuggost, brie, kremost, brunost, geitost eller hvitost – er livet egentlig verdt å leve uten ost? Vi er usikker. Disse delikate melkeproduktene kan imidlertid sette sitt preg på kjøleskapet (i form av lukt). Selv de mest ryddige kjøleskap kan bli lite innbydende når sterke oster blir liggende å lukte. Men hva hvis kjøleskapet ditt kunne lukte perfekt hver gang du åpnet det, uavhengig av hva som var inni? Med Grundig IonFresh-teknologi utnytter kjøleskapet ditt kraften av naturlig forekommende ion-partikler. Noen ganger referert til som “luftens vitaminer” – de fjerner lukt og bakteriemolekyler før de setter sitt preg på de andre produktene i kjøleskapet.

Riktig lagring er også en viktig faktor når du ønsker å holde osten fersk. Først og fremst må du sikre at alle oster er plassert i et område med stabil og kald temperatur, for eksempel bak på de midterste eller nederste hyllene. Hard, gammel ost bør pakkes inn i bakepapir og deretter et lag med plastfolie. Blåmuggost og semi-harde oster bør pakkes i plastfolie, mens myke og aromatiske oster bør plasseres i plastbeholdere som kan lukkes. Ferske oster i vann bør bli værende i originalemballasjen, og vannet bør skiftes hver dag.

150826_grundig_ (66 of 69)

Si farvel til uheldige frysebokssituasjoner

Er det noe verre enn å glede seg til et måltid med et utvalgt stykke kjøtt som du har kjøpt på forhånd og fryst ned, for så å finne det helt tørket ut i fryseboksen? Vi mener: nei. Si «farvel» til skuffelser som er forårsaket av fryseboksen din med Grundig EcoChamp-teknologi. Høy kompressorhastighet sørger for rask frysing og bedre temperaturstabilitet. Dette sikrer at frosne produkter blir fryst effektivt og bevarer friskheten sin. Og – hvis kjøtt blir klargjort for riktig lagring, kan det lagres mye lenger og man kan være helt sikker på at det vil smake like fantastisk som den dagen man kjøpte det. Bare pakk separate kjøttstykker tett med plastfolie etterfulgt av ett lag aluminiumsfolie. Når det er innpakket kan det plasseres i en frysepose og lagres i opptil tre måneder!

 

Hva er din kjøleskapshemmelighet når det kommer til oppbevaring?

Del dine tips og triks for et friskt kjøleskap på Facebook-siden vår.

 

150826_grundig_ (9 of 268) copy

Gå til toppen