Grundig

Å hengi seg til the great indoors

Gjør filmkvelden enda bedre med fancy popkorn og Dishes Done Right

Uansett om det bare er litt kjølig ute eller du er innesnødd, er februar den perfekte måneden for å nyte the great indoors. Så rigg deg til i sofaen sammen med familie og venner, og kjør filmmaraton hele kvelden!

Ta en pause fra vinterkulda med Grundig Vision 9 Smart TV. Ultra HD-teknologien, som gir bilder med opptil fire ganger så høy oppløsning som ved full HD, vil ta deg med til varmere strøk av eget valg gjennom skjermen på ett blunk! I tillegg skaper HDMI 2.0s grensesnitt en kvalitet på bildeoverføring som allerede matcher fremtidige standarder for Ultra HD!

Men et flott bilde er ingenting uten fantastisk lyd, og dette står TV-ens DTS StudioSound HD-teknologi for. Den skilter med en 60W utgang og en integrert 20W bass. I tillegg er høyttalerne foran tatt til neste nivå av realisme. Takket være Bluetooth kan du øke lydkvaliteten enda mer med ditt eksterne favorittlydsystem.

Nå er det bare å sette på Netflix, finne frem en stemningsfull sommerfilm og lage til litt søtt og salt snacks. Kan vi friste med hjemmelaget karamellpopkorn? Barna elsker det, og det blir enda mer uimotståelig med det salte hintet av fleur de sel.

Men – hjemmelaget karamell kan være en klebrig prosess for selv den mest erfarne filmkveldverten. Det er likevel ingen grunn til å motstå denne lekre oppskriften hvis du har en Grundig EcoChamp 5.5 liter oppvaskmaskin. Den børsteløse motoren skaper et varierende vanntrykk slik at klebrig karamell kan fjernes på en enkel måte mens du bruker lite vann. Grundig EcoChamp-oppvaskmaskinen er faktisk så effektiv at den kan redusere vannforbruket ditt med om lag 2.600 liter i året. Bare tenk på alle de filmkveldene du kan ha med de besparelsene!

 

160224_grundig_tv_website

 

 

160224_grundig_dishwasher_website

Karamellpopkorn med havsalt

Ingredienser:
70 g upoppet popkorn
220 g saltet smør
200 g brunt sukker
120 ml lys sirup
1 ts havsalt
fleur de sel

Forvarm ovnen til 150ºC. Kle et stort stekebrett med bakepapir eller en silikonmatte. Sett til side. Pop popkornet ved hjelp av en air popper.

160224_grundig_popcorn_website

Ingen air popper?

Ikke fortvil! Bare velg mikro-popkorn uten smør. Mange populære merker har dette alternativet nå.

Smelt smør, brunt sukker, sirup og havsalt i en liten kasserolle over middels varme. Kok opp og fortsett å koke i 4 minutter uten omrøring til den når en mørk, gyllen farge. Hell over popkornet og rør forsiktig til alt er dekket.

Hell popkornet på en stekeplate i ett lag og plasser i ovnen. Stekes i 30 minutter med omrøring hvert tiende minutt.

Når du er ferdig kan du drysse over med fleur de sel – avkjøles helt før servering.

Hva er hemmeligheten din for å skape den ultimate filmkvelden? Del ditt sofaperspektiv-bilde med oss på Instagram @grundignorge.

Gå til toppen