Grundig

Earth Hour og Eco Champ: Fra energieffektive hjem til en energieffektiv planet

Av med lysene! Earth Hour nærmer seg med stormskritt.

Kl. 20.30 lørdag 25. mars, vil mennesker over hele kloden slukke lysene for å prate om klimaendringene. Det stemmer, den årlige Earth Hour-markeringen er rett rundt hjørnet.

Men dette er mer enn bare en markering – det er en bevegelse! Anledningen retter fokus mot de katastrofale effektene av klimaendringene og hvordan jordas befolkning kan gjøre en stor forskjell hvis vi samarbeider. Hos Grundig designer og produserer vi apparater med hensyn til miljøet som vår viktigste prioritet – og vi tror bestemt at små dagligdagse endringer i hver enkelt husholdning kan utgjøre en stor forskjell.

For oss er det viktig å være snillere mot miljøet og delta i å beskytte naturressurser! Derfor har vi utviklet vår Eco Champ produktserie. La oss se på noen av grunnene til at Eco Champ-apparater gjør ditt hjem litt mer energieffektivt:

Visste du at: Tørketrommelen er et av de minst energieffektive apparatene du har hjemme

Det stemmer! Vaskemaskinen og tørketrommelen spiser opp 15% av det totale energiforbruket i hjemmet ditt. Men frykt ikke, vi jobber hardt for å gjøre klesvasken din mer effektiv! EcoChamp vaskemaskiner er utstyrt med Inverter EcoMotor som reduserer energiforbruket til et absolutt minimum – og topper den beste energiklassen på A+++ med så mye som 70%. Hvordan? Ved å bruke magnetdrevet teknologi i stedet for børster for å generere kraft. Det eneste som er mer økonomisk er, vel, en klessnor.

dryer

Eksplosive smaker, ikke eksplosive regninger

Komfyren er heller ikke det mest effektive apparatet i hjemmet – langt ifra faktisk! Med ansvar for 5% av energiforbruket ditt, er det gode muligheter til å spare inn her. Designet med tykk isolasjon, holder Grundig GEBM 34003 X komfyren effektivt tilbake varmeenergien der den behøves – i maten din. Og med forbedret luftsirkulasjon, blir varmen bedre distribuert!

grundig_G0093

Legg energiforbruket ditt på is!

Et effektivt kjøleskap vil ikke bare spare energi og redusere strømregningen, men også holde maten din friskere lengre. Hvordan? Med hurtigfrysing og forbedret temperaturutjevning, økt fuktighet og en frost-fri funksjon, har GKNI 15730 i tillegg den utmerkede energiklassen A+++. Både du og miljøet vinner!

Uansett om du blir med oss å markere Earth Hour i år eller ikke, ta deg tid til å tenke over hvordan du og familien din kan kutte energiforbruket – og regningene – på drastisk vis.

grundig_G0038

Gå til toppen