Grundig

5 produkter fra Grundig som bidrar til et lykkelig og kreativt liv

Hos oss på Grundig fokuserer vi på kreativitet og nyskapning som gjør verden til et bedre sted – og som gjør ditt forhold til omverdenen bedre. Vi tror på at alt bør ha et godt formål! Kreativitet og innovasjon er selve kjernen i Grundigs produkter, og med nye ideer og perspektiver løser vi problemer og inspirerer. Lev et lykkelig og kreativt liv med disse 5 nyskapningene fra Grundig.

1. Et smart hjem er et lykkelig hjem

Ikke la utstyret ditt sette grenser for deg. Med Grundigs HomeWhiz app kan du styre inntil 5 apparater fra hvor du enn skulle befinne deg. Skru dem av og på, forandre programmer og se på apparatets energibruk gjennom en sikker, trådløs forbindelse – og når du vet at alt er under kontroll, kan du la sinnsroen senke seg.

Innovation_1

2. Det fine med hårfønere

Grundigs hårfønere med ionisert teknologi beskytter og gir et sunt hår. Teknologien balanserer fuktighetsinnholdet i håret ditt og beskytter det mot varmen. Ioner setter seg på håret, beskytter fibrene og gjør at de ikke blir statiske. Føl deg vakker og lykkelig med skinnende og vitalt hår.

Innovation_2

3. Rent servise er sunnere

Filter til oppvaskmaskinen kan være vanskelig å ta ut og vaske, spesielt når man må gjøre dette én gang i uka. Takket være Grundigs nyskapning trenger man ikke vaske filteret mer enn én gang i året. Det selvrensende filteret fjerner og hindrer vond lukt, dessuten sørger det for at oppvaskmaskinens skyllefunksjon gir optimalt hygienisk resultat. Tallerkenene dine bør tross alt være helt rene når du skal servere dine lekreste retter!

Innovation_3

4. Familievennlig mat

Et sunt kosthold er en forutsetning for et lykkelig og kreativt liv. Den banebrytende teknologien i Grundigs VitaminCare Zone-kjøleskap gjør at frukt og grønnsaker holder seg friske lenger og mister mindre av sitt næringsinnhold. Det blå LED-lyset i kjøleskapet imiterer den naturlige fotosyntesen og gjør at frukt og grønnsaker bruker lengre tid på å råtne. En nyskapning som gir et sunnere og lykkeligere liv.

Innovation_4

5. Elsk klesvasken din

Beskytt klærne dine og behold kvaliteten med Grundigs vaskemaskiner med SenseWash-teknologi. Vaskemaskinen registrerer vekt og type klær og gir den perfekte vasken. Den justerer automatisk alle detaljer ved vaskingen, inkludert trommelhastighet og skyllesykluser, slik at klærne dine holder seg pene enda lengre.

Grundig oppfordrer til kreativitet og innovasjon ved alle livets sider, store som små. Våre produkter løser livets små problemer, slik at du skal ha styrke til å takle de større. Denne uka bør du derfor ta deg tid til kreativitet og innovasjon, slik at du får et lykkeligere og sunnere liv.

Innovation_5

Gå til toppen